Recensie

Massage bevalt mij erg goed. Als Allegonda aan het masseren is, voelt ze erg goed aan wat voor massages je nodig hebt. Ik heb al jaren MS, en de rechterkant van mijn lichaam kan ik moeilijk bewegen. Mijn rechter arm kon ik niet meer omhoog krijgen. Door de massages van Allegonda, kan ik mijn arm weer helemaal omhoog krijgen.
 
  • Geschreven door: Wally
 

Na het ervaren van flinke fysieke klachten heb ik de stap gezet om mij te laten behandelen door Allegonda. Al snel werd mij duidelijk dat dit een hele goede beslissing was. Allegonda kan tijdens een behandeling een breed pallet van methoden inzetten. Vooral het werken met de cups en de magneten had een zeer helend effect bij mij. Zij verstaat de kunst van haar vak en weet precies wat er nodig is om de pijn of blessure uit je lijf te krijgen. Doordat zij ook supplementen aanbiedt en voedingsadvies geeft, betekent zij veel voor mij op mijn pad naar een fit, gezond en pijnvrij lijf!! Super dankbaar daarvoor. 🙏🏼
 
  • Geschreven door: Esther van der Schaaf
 

NIET VULLEN, MAAR VOEDEN!
Dat is de reden waarom ik bij Allegonda het 3Care programma heb gevolgd. Geplaagd door wat darm en slaapproblemen heb ik de stap genomen om dit programma te volgen en met succes! Bepakt en bezakt met een tas vol boodschappen, een map vol informatie en een intake gesprek later kwam ik thuis. Vrijwel direct ben ik begonnen met het programma en de rest van het gezin deed lekker mee 😀.
 
Na vier weken kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik dit voedingsplan heb gevolgd. Onder een uitstekende begeleiding van Allegonda, die regelmatig een vinger aan de pols hield was dit programma voor mij succesvol.
 
Mijn darm en slaapproblemen zijn H E L E M A A L verdwenen en daar ben ik trots op en blij mee. De website van 3Care was een verrijking. Daar keek ik regelmatig op voor tips en de heerlijke recepten. Al met al een mooi voedingsplan wat zeker een aanrader is. Ik heb kunnen ervaren dat lichaam, geest en energie met elkaar samenhangen en dat voeding daarbij een cruciale rol speelt.

Hoe ik nu verder ga?
Grotendeels op de zelfde manier: het 3 care brood blijft op het menu, de ontbijt koek, ovenschotels, hazelnoot olie, cappuccino en heerlijke bouillon zullen met enige regelmaat terugkeren.
 
  • Geschreven door: Yogalerares